Werkwijze

Na de analyse van je website brengen wij direct de verbetering voor je in kaart!
Stap 1. Vraag de quickscan aan

1. Vraag de quickscan aan

Vul je domeinnaam in en laat je gegevens achter. Zo weten wij welke website er geanalyseerd moet worden. Het is tijd voor de quickscan. 

Stap 2. Wij nemen de aanvraag in behandeling

2. Wij nemen de aanvraag in behandeling

Je aanvraag komt bij ons binnen en direct wordt er gestart met de analyse van je website. Binnen 24 uur na je aanvraag ontvang je de score. 

Stap 3. Onze specialisten analyseren jouw website

3. Onze specialisten analyseren jouw website

Wij doorlopen diverse punten waarop de marketingscore van je website gebaseerd is. We gaan grondig na waar alle verbeterpunten precies liggen.

Stap 4. Het rapport is klaar en wordt bij je aangeleverd

4. Het rapport is klaar en wordt bij je aangeleverd

Het rapport is klaar en jij bent natuurlijk super benieuwd naar je marketingscore. In het rapport dat je per mail ontvangt staan alle punten inclusief de score. Bij de premium variant ontvang je zelfs een lijst met verbeterpunten. 

Telefoon en mobile check

5. Wij bellen op om je vragen te beantwoorden

Natuurlijk zijn we benieuwd of je tevreden bent met de score van je website. Wil je zelf aan de slag met de verbeterpunten, dan kan dat natuurlijk. Heb je hulp nodig? Dan bieden we die direct aan. Zo scoor je met jouw marketing.

Uitgebreid rapport

Wil jij weten hoe jouw website scoort op SEO-waarde, pagina snelheid, organische keywords, backlinks en foutenopsporing? Laat jouw website scannen en ontvang een analyse en rapport met daarin de verbeterpunten voor je website. Zo weet jij direct wat je kunt verbeteren aan je website om zo nog beter te scoren op Google en andere zoekmachines.

Vrijblijvende marketingcheck van je website
Laat je website analyseren!